Værdier

Kvalitet og kemi

Vi lader os inspirere af nye hudplejemærker på markedet og introducerer ofte nye brands i klinikken, så vi altid har flere hudplejeserier i klinikken. Det betyder, at vi kan skræddersy den bedste produktkombination og behandling til dig. Vi vil kun arbejde med, hvad vi anser for det bedste i klinikken, da vi ikke kan lade være.

Vi udfører ikke botox i klinikken, da vi ikke vil arbejde med ukendt kemi for huden og kroppen.

Hos GREENHOUSE finder vi os ikke i, at hudplejevirksomheder tilsætter potentielt skadelige hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer og unødig kemi i hudplejeprodukter. Hudplejemærkerne i klinikken har vi derfor undersøgt og udvalgt nøje på baggrund af deres dokumenterede indhold af aktive ingredienser, som gavner huden. Vi forhandler derfor hovedsagligt cosmeceuticals og pharmaceuticals produkter.

Det er vores ansvar som hudplejeklinik at sikre produkternes indhold for dig. Du må gerne stille krav til vores uddannelse og generelle opdatering inden for skønhedsområdet. Vi ved nemlig, at vi altid ajourfører os med på, hvad der sker i verden.

Vær opmærksom på, at vi nogle dage desværre har lukket, da vi underviser eller er på kursus eller konferencer i udlandet for at dygtiggøre os i klinikken.

Når vi sender varer ud til kunderne, kan du risikere, at emballagen er en genbrugskasse. Det er et valg fra vores side for at skåne miljøet mest muligt.

Sikkerhed og hygiejne ligger os meget på sinde. Vi garanterer altid for, at hygiejnen er 100 % i orden hos GREENHOUSE. Vi genbruger aldrig vores lagner, pincetter, håndklæder m.m. Alt det vil altid være skiftet, når du skal have behandling. Vi benytter desuden kun engangsklude til ansigtet, engangshandsker, hårnet, nåle til microneedeling og mesoterapi m.m.

Når du besøger vores klinik, ser vi gerne, at din mobil bliver slukket – især i venterummet, da vi har mange, som gerne vil slappe af inden eller under deres behandling. Børn er velkomne – dog vil vi gerne informeres inden, hvis du medbringer et barn, så vi kan finde en løsning sammen i kalenderen.

Vi ser helst, at du har ordnet alt det praktiske inden din behandlingstid, dvs. telefon, toilet osv. Vi vil gøre alt i klinikken for at passe vores tider. Derfor forventer vi også, at du vil gøre det samme. Der vil blive krævet fuld pris af behandlingen, hvis du ikke møder op.

Det fulde beløb skal betales, før vi kan booke en ny tid til dig igen, som skal forudbetales. Flytning af tiderne skal ske i god tid – ansigtsbehandling mindst fire dage før.

Da vi har mange kunder/patienter, som kender hinanden, går vi meget op i, at vi har tavshedspligt. Diskretion er i højsæde, og vi har kun én kunde ad gangen. Vi har også et rådgivningsrum, så man kan få professionel vejledning i fred.

Som kunde hos GREENHOUSE er du sikker på kvalitet. Du kan altid kontakte os i alle døgnets 24 timer, og vi svarer altid tilbage. Vi er en lille klinik, som kender alle vores kunder, og vi bliver aldrig større, da vores formål er perfektion og kvalitet. Tid har ingen betydning hos os – kun kvalitet.

Som ejer af klinikken GREENHOUSE vil Maria Lassen gøre alt for, at vi har et godt arbejdsmiljø, så vi passer på hinanden i klinikken. Meget sjældent kan vi være forsinket, da vi har med mennesker at gøre. For ikke at stresse den enkelte medarbejder prøver vi altid at hjælpe hinanden for at indhente tiden.

Hvis der opstår komplikationer, som heldigvis er sjældent, er du som kunde hos GREENHOUSE altid garanteret sikkerhed, da der er 24 timers vagttelefon. Du vil som kunde kan altid kunne komme i kontakt med os. Kontakt sker via mail info@greenhouse-skincare.dk eller telefon 86 12 06 00. Med vores vagttelefon vil du altid være tryg, når du går hos GREENHOUSE, da vi har mange kliniske behandlinger.

Vi overholder naturligvis dine oplysninger og journal, som Sundhedsstyrelsen, persondataforordning og datatilsynet kræver.

PERSONDATAFORORDNING

Et af Greenhouses fornemmeste mål er at opretholde det højeste niveau for vores kunder. Dette gør sig også gældende, når det kommer til sikkerhed i forbindelse med beskyttelsen af personoplysninger.
Greenhouse ønsker med denne politik klart at kortlægge, hvordan vi indsamler og håndterer dine personoplysninger.
 
Dataansvarlige er: Greenhouse Skincare
 
Kontaktoplysninger er:
 
Greenhouse
Banegårdspladsen 10, 1. mf,
8000 Aarhus C.

Telefonnummer: 86120600

Att.: Ejer, Maria Lassen

Greenhouse udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 
Når du, ved bestilling af én eller flere af vores serviceydelser, afgiver dine personoplysninger til Greenhouse giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Greenhouse.
 
Greenhouse indsamler blandt andet følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, billeder samt andre almene personoplysninger i relation til de udførte serviceydelser, samt din købshistorik.
 
Du kan, efter eget ønske, vælge at give Greenhouse personoplysninger udover de almene personoplysninger, som du vurderer kan have betydning enten af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller for at give Greenhouse mulighed for at skræddersy serviceydelsen specielt til dig.
 
Det kan f.eks. være oplysninger om: Handicap, allergi eller medicinsk tilstand.
 
Såfremt du vælger at gøre dette, betragter Greenhouse det samtidig som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger på din kundeprofil.