Farvning og retning af vipper og bryn

Bestil tid til retning og farvning af vipper og bryn i Aarhus

Hos GREENHOUSE Skincare tilbyder vi retning og farvning af vipper og bryn samt lash- og brow lift. Vi er rig på erfaring inden for hudpleje, da vi har mere end 30 års erfaring, herunder at farve vipperne og rette dem til, samt behandling af bryn som passer til dine ønsker.

Inden for pleje af hår tilbyder vi både behandlinger inden for bryn og vipper men også voksbehandlinger og laserbehandlinger. Vi har også behandlinger af ansigtet såsom ansigtsbehandlinger. Book en tid hos os, og så tager vi en snak med dig om dine konkrete ønsker.

Oversigt over de forskellige behandlinger

Her finder du et overblik over de forskellige behandlinger, vi tilbyder inden for vipper og bryn. Du kan både få farvet vipper og bryn, retning, voks og lash- og brow lift. Længere nede på siden kan du læse om priserne for behandlingerne. 

Farvning af vipper

Farvning af bryn

Retning af bryn

Voks næsebor

Lash- og brow lift

Priser på vippe- og brynbehandling hos GREENHOUSE skincare

Vipper og bryn

  • 1 behandling 250,- (150,-)
  • 2 behandlinger 300,- (200,-)
  • 3 behandlinger 375,- (250,-)
  • 4 behandlinger 475 ,- (300,-)
  • 5 behandlinger 500,- (350,-)

*sammensæt selv, hvilke behandlinger du ønsker. Du sparer penge, jo flere behandlinger du ønsker på samme tid.

Bemærk: I forbindelse med en anden behandling gælder ovenstående priser i parentes.

Keratin lash- og brow lift

Få et skånsomt og naturligt buk og løft af dine vipper og bryn med lash- og brow lift. Behandlingen afsluttes ved at tilføre vipperne/brynene keratinkur, som plejer, reparerer og lukker hårstråene. Resultatet holder i seks-otte uger.

Lash- og Brow Lift

Opnå et naturligt resultat med farvning af vipper og bryn

Hos GREENHOUSE skincare går vi op i at give dig et naturligt resultat, når det kommer til farvning samt retning af vipper og bryn. Vi er uddannet i at lave et pænt udtryk, som kan få dig til at se ekstra frisk ud. Det kan i øvrigt spare dig noget tid om morgenen, som er endnu en fordel. 

Når vi ser på farvning af vipper, kigger vi sammen på, hvilke farver der passer til din øjne og ansigt. Du kan eksempelvis vælge farver som:

-Brunlig

-Blåsort farve

-Sort

Nogle vælger at få mere mørke vipper i eksempelvis sorte, mens man får brynene mere brunlige. Behandlingen tager udgangspunkt i dig og dine ønsker, hvormed du får en skræddersyet løsning til dine øjne. 

Endnu en fordel ved farvning er, at du ikke skal bekymre dig om, at farven løber af gennem dagen, som hvis du for eksempel benytter mascara på øjnene. Vi anvender desuden skånsomme produkter til det sarte øjenområde.

Ved retning af bryn vil vi vurdere dit ansigt samt knoglestruktur for at se, hvor mange hår, vi skal fjerne, så brynene passer til dit ansigt. 

Hvordan foregår behandlingen med farvning og retning af vipper og bryn?

Når du har besluttet, hvilke behandlinger du vil have, påbegynder vi med en kort konsultation. Her drøfter vi med at kigge nærmere på dit ansigts struktur og brynbenene, som er med til at afgøre, hvilken type bryn der passer til dig. Derefter bliver vi enige om farve. 

Selve retningen af bryn foregår med voks og pincet, som vi behandler skånsomt. Inden vi kommer farve på vipper og bryn, lægger vi vaseline på den omliggende hud, for at undgå at farven sætter sig på huden. Vi påfører farven med rosenpinde. Det varierer fra person til person, hvor længe farven skal virke. Mens farven sidder på, kan du nyde lidt afslapning. 

Til sidst renser vi overskydende farve væk. Behandlingen er ret kort, men giver et nyt udtryk hvor vipperne også kan synes længere – bare ved at farve dem. Ønsker du at få bukket og løftet vipperne samt en nærende keratinkur, da tilbyder vi også det som behandling. 

Hvor længe holder farvning af vipper og bryn?

Sammenligner man med make-up, er der lang holdbarhed på farvning af bryn og vipper. Det afhænger dog af, hvor ofte du vasker dit ansigt eller går i bad. Typisk er holdbarheden på tre-fire uger, før du bør få en behandling igen. 

Bruger du make-up fjerne med alkohol i, skal du være opmærksom på, at det kan have en effekt på farven. For længere holdbarhed kan du derfor skrue ned for makeup om øjnene. 

Book tid til vipper og bryn hos GREENHOUSE skincare i Aarhus

Vores klinik er centralt beliggende i Aarhus, så du har både muligheden for at booke en tid hos os og komme forbi til en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med udover vipper og bryn. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores klinik, er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om vores udførelse af vipper og bryn samt andre behandlinger.