MESOTERAPI

Alle, som ønsker en sund, afbalanceret og stærk hud, bør vælge mesoterapi. Mesoterapi er en behandlingsform, som optimerer hudens overflade. Behandlingen giver huden et fugtboost, ekstra glød og vitalitet. Hos GREENHOUSE Skincare skræddersyer vi altid behandlingen efter dine ønsker og eventuelle hududfordringer, du oplever. 

Vi har mange års erfaring med mesoterapi

Mesoterapi er GREENHOUSE skincares mest populære behandling. Vi har udført et utal af behandlinger igennem mange år og er derfor meget erfarne i både at rådgive om og udføre ægte mesoterapi som indeholder 60 vitaminer og mineraler.

Produktets indhold

Priser for mesoterapi

Det er muligt at booke en hudkonsultation forud for mesoterapi. Prisen for konsulationen fratrækkes den fremtidige behandlingspris. Vi anbefaler at starte op med tre mesobehandlinger som ligger med cirka to ugers mellerum for at give huden et boost. Herefter anbefaler vi mesoterapi cirka hver tredje måned for at opnå en optimal effekt. 

Hele ansigtet

  • Vitamin booster serum 3 ml. 1650,-
  • Ekstra boost 1,5 ml. 500,-
  • Frugtsyre 200,-
  • Vitamin booster serum 3 ml. og ekstra boost 3 ml. Frugtsyre ved behov 2500,-
  • Stærk meso 1 ml. fra 2500,- til 3000,-

Forskningsartikel

Behandlingen med ægte mesoterapi udføres med specielle teknikker. Allerede efter første behandling vil du se en forbedring på ar og fine linjer. Selv en grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage. Serummet har over 40 års erfaring.

Alle vores kunder får lov til at se serummet inden behandlingen, så du kan se kvaliteten, inden det kommer under huden. Læs forskningsartiklerne herunder, som opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag serums hudfornyende og foryngende effekt.

Læs om fordele med mesoterapi på hudens overflade

Den primære fordel ved mesoterapi er, at du genopretter hudens naturlige vitalitet og får en sund og stærk hud. Man udnytter hudens eget potentiale for heling og celleforyngelse. Med andre ord kickstarter hudens egen naturlige reparationsegenskaber med mesoterapi. Listen af fordele ved behandlingen er følgende:

 

Reducerer alle generelle ældningstegn ved direkte cellestimulation

Reduktion af fine linjer og rynker

Fastere bindevæv

Forfiner en grov porestruktur 

Arbejder med bedring af hyperpigmentering

Fugter huden i de dybere lag

Giver huden forbedret glød 

Gør huden stærkere og mere modstandsdygtig