MESOTERAPI

Mesoterapi i Aarhus

 Alle, som vil have en sund, balancereret og stærk hud, skal vælge mesoterapi. Mesoterapi er en behandlingsform, som optimer huden. Behandlingen giver huden et fugtboost, ekstra glød og vitalitet. Hos GREENHOUSE skræddersyer vi altid behandlingen efter din unikke hudkonstitution og de eventuelle hududfordringer, du oplever.

Mange års erfaring m. mesoterapi

Mesoterapi er GREENHOUSES mest populære behandling i klinikken. Vi har udført tusinde behandlinger igennem mange år og er derfor meget erfarne i både at rådgive om og udføre ægte mesoterapi med FILORGA.

Dokumenteret virkning

Hos GREENHOUSE sikrer vi kvaliteten ved alle behandlinger. Vi har dokumenteret virkning på mesoterapi.

Produktets indhold

Mesoterapi hos GREENHOUSE

Forud for behandlingen er det muligt at få en hudkonsultation. Prisen for denne fratrækkes den fremtidige behandlings pris. Vi anbefaler 3-6 behandlinger. Vi skræddersyer altid vores mesobehandlinger efter hudtype.

Hele ansigtet

  • Vitamin booster serum 3 ml. 1650,-
  • Ekstra boost 1,5 ml. 500,-
  • Frugtsyre 200,-
  • Vitamin booster serum 3 ml. og ekstra boost 3 ml. Frugtsyre ved behov 2500,-
  • Stærk meso 1 ml. fra 2500,- til 3000,-

Dokumenteret virkning med FILORGA-serum

FILORGA er et kvalitetsrigt serum, der har bevist sin position ved at være på markedet i over 40 år – med kæmpe succes i udlandet. Behandlingen med ægte mesoterapi udføres med specielle teknikker, som vi skræddersyer efter behov. Allerede efter første behandling vil du se en forbedring på ar og fine linjer. Selv en grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Alle vores kunder får lov til at se FILORGA-serummet inden behandlingen, så du kan se kvaliteten, inden det kommer under huden. Læs forskningsartiklerne herunder, som opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag FILORGA NCTF-serummets hudfornyende og foryngende effekt.

Book tid til mesoterapi hos GREENHOUSE

Vores klinik er centralt beliggende i Aarhus, så du har muligheden for at booke en tid hos os og komme forbi til en snak om, hvilke behandlinger vi vil anbefale dig. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores klinik, er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om vores mesoterapi samt andre behandlinger.