FILLER

Få filler i vores klinik i Aarhus

Hos GREENHOUSE skincare tilbyder vi behandling med filler. Vi sørger for, at din behandling foretages skånsomt og er skræddersyet, så den passer til dig og din hud. Vi går desuden meget op i diskretion – både i venterummet og under behandlingen. På den måde er du sikret ro omkring din behandling. 

 Vi har respekt for det naturlige udseende kombineret med dine ønsker. 

Priser på filler hos GREENHOUSE Skincare

  • 1 ml. 3500,-
  • 2 ml. 6500,-

500,- er prisen for en konsultation.

Dette beløb fratrækkes behandlingsprisen, hvis du vælger at få den foretaget.

  • 1 ml. 3500,-
  • 2 ml. 6500,-

500,- er prisen for en konsultation.

Dette beløb fratrækkes behandlingsprisen, hvis du vælger at få den foretaget

Hvad er filler?

Filler består er en gel med et naturligt sukkerstof – hyaluronsyre. Gelen fungerer som et fyldstof og anvendes til indsprøjtning i eller under huden. Filler har en positiv indvirkning på hudens fugtighed, spændstighed og elasticitet. Når det sprøjtes ind i huden, integreres det 100% i det omgivende væv. Hyaluronsyre findes naturligt allerede i vores hud. Din hud vil derfor også genkende gelen og nedbryde filleren over tid. 

Hos GREENHOUSE skincare er kun det bedste godt nok. Derfor skræddersyer vi altid produkterne og mærkerne efter område og hudtype. Vi har desuden flere produktmærker for at sikre det bedste resultat for vores kunder. Disse mærker inkluderer blandt andre:

  • Aliaxin filler
  • Filorga filler 
  • Juvéderm filler 
  • Belotero filler 

Har du spørgsmål til din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor få lavet filler?

Filler virker ved at udfylde linjer, dybe furer og rynker. Det bidrager dermed til at give mere fylde og til at skabe et glattere udseende. Behandlingen er derfor også til dig, der ønsker fyldigere læber, tydelige kindben eller en naturlig udglatning af huden – hvis du for eksempel har linjer eller rynker om øjnene, i panden eller ved munden. 

Uanset hvad din grund måtte være til at få foretaget en behandling med fillers, så kan du altid være sikker på et smukt og naturligt resultat hos os. 

Er du interesseret i en anden type ansigtsbehandling end filler, kan du læse om en række af vores andre kosmetiske behandlinger her: 

Kliniske behandlinger

GREENHOUSE skincares Signatur ansigtsbehandling

H2O behandling

Mesoterapi 

Sådan foregår vores filler-behandling

Hos GREENHOUSE skincare følger vi selvfølgelig de bestemmelser og retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har formuleret inden for området. Én af kravene er, at du skal have minimum 48 timers betænkningstid, før vi må behandle dig. For at imødekomme dette, tager din behandling udgangspunkt i en forundersøgelse.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen taler vi behandlingsområderne igennem inden en eventuel behandling. Vi er specialiseret i æstetiske behandlinger – derfor vurderer vi også hele dit ansigt, dets former og konturer. Det gør vi, fordi det skaber det mest naturlige og velafbalancerede resultat. Når vi har vurderet dit ansigtets anatomi med mere, kan vi skræddersy en behandling til dig. 

Under forundersøgelsen tager vi ligeledes billeder til dokumentation af de pågældende områder. Det er også her, du vil få oplyst prisen på den behandling, du ønsker at få foretaget. 

Selve behandlingen på vores klinik i Aarhus

Når du kommer tilbage til klinikken i Aarhus for at få foretaget behandlingen, vil vi gennemgå behandlingsområderne og dine forventninger til resultatet gennem endnu en gang. Herefter fjerner vi eventuel make-up og renser din hud. 

En halv time før behandlingen vil vores behandler smøre en lokalbedøvende creme på, hvis dette ønskes. Smerteoplevelsen er meget individuel og afhænger af det område, der skal behandles. Du vil komme til at mærke et lille stik, hvorefter det kan spænde i huden ved det behandlede område, når filleren injiceres i eller under huden.

Gode råd efter din behandling med filler

Efter injektionen oplever mange reaktioner som rødme, hævelse, blå mærker og ømhed på det behandlede område. Reaktionen er midlertidig og bliver hurtigt gradvist bedre, men reaktionen er ganske normal. Sædvanligvis er hævelse ved behandling af læber mere udtalt, og læberne kan se ujævne ud. 

For at opnå det bedste resultatet opfordrer vi dig til at: 

Sove med hovedet højt og undgå at ligge på de injicerede områder mens reaktionen står på

Undgå at massere området de første to døgn 

Undgå make-up, overdreven mimik, indtage alkohol og udøve anstrengende aktiviteter det første døgn 

Undlad i en periode på to uger at udsætte huden for ekstrem varme og kulde og kraftig solpåvirkning, herunder sauna, solbadning og solarium 

Hos GREENHOUSE Skincare foretager vi ikke permanent filler. Vores ikke-permanente fillers har normalt en holdbarhed på  6-18 måneder. Holdbarheden afhænger blandt andet af din huds generelle tilstand, hvilket område du skal have behandlet, mængden af produkt, injektionsteknikken og visse livsstilsfaktorer. Vores erfaring viser dog, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

Hvis du vil vide mere om os og vores klinik i Aarhus, kan du læse mere om vores medarbejdere og vores hudklinik her

Besøg GREENHOUSE i Aarhus og få fillers

Ønsker du fillers i Aarhus, ligger vores klinik yderst centralt. GREENHOUSE Skincare er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Hos os er Plastikkirurg Christian Bang og dermatolog Uffe Koppelhus de ansvarlige læger i klinikken.