OM OS

GREENHOUSE Skincare er en hudklinik i Aarhus, som har eksisteret siden 1996. Vi har uddannet hudterapeuter og læger tilknykket klinikken.  Vi tilbyder forskellige behandlinger indenfor hud og hår og har erfaring i at arbejde med forskellige hudtyper og hudtilstande.

Vores tilgang til huden hos GREENHOUSE er helt anderledes end hos andre klinikker og den er grundlagt på en unik filosofi: Alle vores behandlere, selv sygeplejsker er uddannede hudterapeuter. Uddannelsen til hudterapeut strækker sig over 1-1 1/2 år, hvor vi dykker ned i de mest avancerede aspekter af huden og lærer hvordan man opnår den smukkeste og sundeste hud i alle aldre. En sygeplejerske får kun viden om huden og cellerne i et par timer under deres uddannelse og ingen undervisning i pleje af huden, derfor er vores grundlag for at du opnår den hud du ønsker optimal. Uddannelsen sikrer, at vores personale er i stand til at forstå og behandle huden på et langt dybere og mere effektivt niveau.

Kva denne special uddannelse kender vores personale til de mest effektive produkter i branchen, forstår at sammensætte dem individuelt så hver kunde kan blive den bedste version af sig selv og derved opnå resultater.

Vi er trænet til at analysere huden og er 100 % opdateret med den seneste forskning og de mest sikre og effektive teknikker inden for branchen. Dette bevirker at vi hele tiden kan give vores kunder den mest optimale behandling og ikke ” bare” f.eks. lægge filler i læben eller kindbenet hvis resten af fundamentet (huden) slet ikke er god nok eller klar til det!

Vi har omhyggeligt udvalgt alle vores produkter og udstyr, lige fra nåle til fillers, lasere og cremer. Hvert enkelt produkt i vores klinik er blevet undersøgt og vurderet nøje.

Maria, vores grundlægger, har været en del af branchen siden 1994. GREENHOUSE har en helt unik tilgang til de behandlinger de udfører. I klinikken kigger vi på hudstruktur, kæbe, læber, hage, pande, knoglestruktur det vil sige hele ansigtet. Når du booker en tid hos GREENHOUSE vil du opleve en hel unik tilgang til dine ønsker, dit ansigt og din hud. Hos GREENHOUSE gennemgår vi nøje dit fundament for dine ønsker og udarbejder en plan hvor vi sammen samarbejder optimerer huden og hele ansiget.

Vores klinik er blandt de førende i Danmark, og vores erfaring er en af de mest omfattende i branchen.

Vi er stolte af at være en lille klinik, og det vil vi altid være. Vores mål er ikke at være den største, men den bedste. Vi stræber altid efter den højeste kvalitet og det højeste faglige niveau. Det er derfor, vi har kunder fra hele Danmark og udlandet der har valgt os gennem mange år.

Vores første del af navnet, GREENHOUSE, betyder ”væksthus”. Vores lille væksthus er en hudklinik, som aldrig går i stå, hvoraf navnet er opstået. Her hos GREENHOUSE Skincare er vores fokus på optimering, gode resultater og høj kvalitet indenfor hudpleje. Vi deltager løbende på kurser for at holde os opdateret både i indland og udland, så du kan få grundig vejledning og opnå det bedste resultat af kosmetiske behandlinger hos os.

Mød vores medarbejdere

Læs om vores værdier

Hos GREENHOUSE skincare i Aarhus går vi op i høj professionalisme på alle parametre. Det gælder lige fra produkter til diskretion i venterummet og under behandlingen, så du kan få ro til din behandling.

Kvalitet og Kemi

Vi lader os inspirere af nye hudplejemærker på markedet og introducerer ofte nye brands i klinikken, så vi altid har de nyeste samt flere hudplejeserier i klinikken. Det betyder, at vi kan skræddersy den bedste produktkombination og behandling til dig. Vi arbejder udelukkende med, hvad vi anser for det bedste i vores klinik, da vi ikke kan lade være.
Hudplejemærkerne i GREENHOUSE har vi derfor undersøgt og udvalgt nøje på baggrund af deres dokumenterede indhold af aktive ingredienser, som gavner huden. Vi forhandler derfor hovedsagligt cosmeceuticals og pharmaceuticals produkter, som er anerkendte produkter.

Det er vores ansvar som hudplejeklinik at sikre produkternes indhold for dig. Du må gerne stille krav til vores uddannelse og generelle opdatering inden for skønhedsområdet. Vi ajourfører os hele tiden med, hvad der sker inden for branchen og overholder retningslinjerne, både hvad angår produkter og krav til uddannelse og hudpleje generelt.

Vær opmærksom på, at vi desværre holder lukket i klinikken på udvalgte dage, da vi underviser eller er på kursus eller konferencer i udlandet for at dygtiggøre os.

Herunder kan du læse nogle af de mest stillede spørgsmål. Du kan læse alt om bæredygtighed, hygiejne, tavshedspligt og lignende informationer. 

Når vi sender varer ud til kunderne, kan du risikere, at emballagen er en genbrugskasse. Det er et valg fra vores side for at skåne miljøet mest muligt.

Sikkerhed og hygiejne ligger os meget på sinde. Vi garanterer altid for, at hygiejnen er 100% i orden hos GREENHOUSE Skincare. Vi genbruger aldrig vores lagner, pincetter, håndklæder og lignende. Alle materialer vil altid være skiftet, når du skal have din behandling. Vi benytter desuden kun engangsklude til ansigtet, engangshandsker, hårnet, nåle til microneedeling, mesoterapi med mere.

Når du besøger vores klinik, ser vi gerne, at din mobil er slukket – især i venterummet, da vi har mange, som gerne vil kunne nyde en afslappende stund inden eller under deres behandling. Børn er velkomne – dog vil vi gerne informeres inden, hvis du medbringer et barn, så vi kan finde en løsning sammen i kalenderen.

Vi ser helst, at du har ordnet alt det praktiske inden din behandlingstid. Det vil sige telefon, toiletbesøg og lignende. Vi vil gøre alt i klinikken for at passe vores tider. Vi forventer, at du vil gøre det samme. Der vil blive krævet fuld pris af behandlingen, hvis du ikke møder op.

Det fulde beløb skal betales, før vi kan booke en ny tid til dig igen, som skal forudbetales. Flytning af tiderne skal ske i god tid – ansigtsbehandling mindst fire dage før.

Da vi har mange kunder/patienter, som kender hinanden, går vi meget op i, at vi har tavshedspligt. Diskretion er i højsædet hos os, og vi har kun én kunde ad gangen i klinikken. Vi har også et rådgivningsrum, så du kan få professionel vejledning i fred.

Som kunde hos GREENHOUSE Skincare er du sikker på høj kvalitet. Du kan altid kontakte os i alle døgnets 24 timer, og vi svarer altid tilbage. Vi er en lille klinik, som kender alle vores kunder, og vi bliver aldrig større, da vores formål er perfektion og kvalitet. Tid har ingen betydning hos os – kun kvalitet.

Som ejer af klinikken GREENHOUSE Skincare vil Maria Lassen gøre alt for, at vi har et godt arbejdsmiljø, så vi passer på hinanden i klinikken. Meget sjældent kan vi være forsinket, da vi har med mennesker at gøre. For ikke at stresse den enkelte medarbejder prøver vi altid at hjælpe hinanden for at indhente tiden.

Hvis der opstår komplikationer, som heldigvis er sjældent, er du som kunde hos GREENHOUSE Skincare altid garanteret sikkerhed, da der er 24 timers vagttelefon. Du vil som kunde altid kunne komme i kontakt med os. Kontakt sker via mail info@greenhouse-skincare.dk eller på telefon 86 12 06 00. Med vores vagttelefon vil du altid være tryg, når du går hos GREENHOUSE Skincare, da vi har mange kliniske behandlinger.

Privatlivspolitik

 

Formål

Formålet med denne privatlivspolitik er at beskrive, hvordan vi indsamler, anvender og beskytter dine personoplysninger, som du giver til GREENHOUSE Skincare. Derudover vil vi altid behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Vi informerer om alle disse forhold, da vi er forpligtede efter databeskyttelsesforordningen (GDPR), persondatalovgivningen samt retslige forpligtigelser i forhold til Bekendtgørelse om kosmetisk behandling og Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler.

 

Kontakt

Navn: GREENHOUSE Skincare

Adresse: Banegårdspladsen 10, 1. sal, 8000 Aarhus C

CVR: 19172872

Hjemmeside: www.greenhouse-skincare.dk

Kontaktperson: Ejer, Maria Lassen

Telefonnummer: 8612 0600

E-mail: info@greenhouse-skincare.dk

 

Hjemmeside

Booking af tid

Booking af tid kan ske telefonisk, over mail, via vores booking system på vores hjemmeside eller fysisk i klinikken.

 • Når du booker en tid til konsultation, indsamler vi en række oplysninger om dig:
  • Fulde navn
  • CPR-nr.
  • Adresseoplysninger
  • Kontaktoplysninger (e-mail og telefonnummer)
  • Dine login-oplysninger til den kundeprofil, der er blevet oprettet i forbindelse med bookingen

Opbevaring

De oplysninger vi indsamler i forbindelse med din konsultation, er gyldige hos os i 2-3 år. Herefter er vi forpligtet til at afholde en ny konsultation inden en eventuel kosmetisk behandling kan igangsættes. Afhængig af hvilke kosmetisk behandling det drejer sig om, sletter vi som udgangspunkt dine oplysninger senest 3 år efter din konsultation er afsluttet hos os.

 

Behandling

Kosmetisk behandling

Inden behandlingen kan påbegyndes, er vi underlagt de sundhedsretslige regler om kosmetisk behandling. Vi tager derfor før og efter billeder i forbindelse med kosmetiske behandlinger, hvilket er et retsligt lovkrav i ”Bekendtgørelse om kosmetisk behandling”.

Konsultation

Ved konsultationen indsamler vi oplysninger om allergier, medicinforbrug, sygdomme, graviditet m.m. afhængig af hvilken kosmetisk behandling du skal have foretaget hos os. Formålet er at vurdere din sundhedstilstand for at afgøre, hvorvidt du er egnet til at påbegynde den pågældende kosmetiske behandling.

I henhold til bekendtgørelsen om kosmetisk behandling, er vi forpligtet til at tage billeder af det område af kroppen, hvor den kosmetisk behandling skal finde sted. Der tages derfor billeder af det specifikke område, forud for den kosmetiske behandling.

Opbevaring af oplysninger ved behandling

Booking, før- og efterbilleder, faktura og behandlingsoplysninger opbevares i et samlet journaliseringssystem. På nuværende tidspunkt skal helbredsoplysninger i patientjournalen opbevares i mindst 10 år.

Utilsigtet hændelse (UTH)

Hvis der i forbindelse med en kosmetisk behandling opstår en utilsigtet hændelse, registrerer vi hændelsen, de konsekvenser, der eventuelt har været for dig, samt helbredsoplysninger og CPR-nr. I tilfælde af en utilsigtet hændelse, videregives oplysninger til Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket vi er forpligtet til i henhold til Sundhedslovens kapitel 61. Data opbevares hos vores databehandler og systemleverandør, som vi har indgået en databehandleraftale med.

Som tidligere nævnt skal helbredsoplysninger i patientjournalen opbevares i mindst 10 år. Hvis der opstår en klagesag i forbindelse med en utilsigtet hændelse, skal disse oplysninger opbevares, indtil sagen er afsluttet.

Bivirkninger

Hvis der opstår bivirkninger i forbindelse med en behandling eller kort tid efter, indberetter vi den specifikke hændelse samt eventuelle konsekvenser for dig.

Tavshedspligt

Ansatte hos GREENHOUSE Skincare har tavshedspligt, hvilket betyder, at de som udgangspunkt ikke må udveksle oplysninger om dit helbred og behandling uden dit samtykke.

 

Jobansøgere hos GREENHOUSE Skincare

Hvis du ansøger om et job hos GREENHOUSE Skincare indsamler vi følgende oplysninger:

 • Fulde navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • CV
 • Jobansøgning
 • Foto

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har om dig, dog med nogle lovbestemte undtagelser:

 • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
 • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig

Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at opbevare. Under særlige omstændigheder kan du bede om at få en oversigt over dine personoplysninger samt bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Opbevaring og sletning

Ansøgninger opbevares kun tilgængeligt for personale som varetager jobansøgninger og ansættelse. Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på højest 6 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til at vi må opbevare oplysningerne i længere tid end de højest 6 måneder.

 

Cookiepolitik

Vi anvender cookies som en del af vores service til at vise indhold, der er mest mulig relevant for dig som kunde hos os. Cookies hjælper os som virksomhed med at få overblik over dit besøg på vores hjemmeside, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dig som kunde.

Hvor længe bliver cookies gemt?

Det varierer, hvor længe en bestemt cookie (se nedenstående) bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet.

Forskellige typer cookies

Nødvendige cookies: Hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner som side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan derfor ikke fungere optimalt uden denne type cookies.

Funktionelle cookies: Anvendes til at registrere oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten og brugen af hjemmesiden.

Statistiske cookies: Hjælper os som webstedsejere med at forstå, hvordan vores kunder interagerer med vores hjemmeside.

Marketing cookies: Bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesiden. Hensigten er at vise annoncer, som er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Hvis du ønsker at afvise eller slette cookies

Du kan altid afvise alle-/tredjepartscookies fuldstændig ved at ændre indstillingerne i din browser på din computer, tablet eller telefon. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle-/tredjepartscookies, vil der være funktioner og services, du ikke kan anvende på vores hjemmeside, eftersom disse er afhængige af cookies.

Cookies du tidligere har accepteret, kan sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du bruger og på hvilken enhed. Typisk kan du slette cookies under ”Indstillinger” – ”Sikkerhed og privatliv”, men det kan som nævnt variere fra browser til browser.

 

Sidst opdateret: 16.08.2023, 27.09.2023

Trine

Trine er oprindeligt uddannet ergoterapeut og er nu uddannet lægeeksamineret hudterapeut. Hun startede i branchen i 2016 og hendes mål er altid, at kunden oplever at modtage en professionel og resultatorienteret behandling samt en skræddersyet vejledning. Trine er specialiseret i mesoterapi og voks. Naturligvis med udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

Trine er grundig og glæder sig til at hjælpe dig til en sundere hudpleje.

Trine er pt. igang med at uddanne sig i Permanent Makeup (læber/eyeliner).

Jeg har altid interesseret mig for hudpleje og føler, at jeg er landet på rette hylde i branchen. Det er vigtigt for mig, at du er midtpunktet, og at du får den bedst mulige behandling.” – Trine

Maria

Maria er uddannet hudterapeut og været i branchen med egen klinik siden 1996. Marias speciale er mesoterapi, filler og laserbehandlinger. Hun har gennem tiden set tusindvis af ansigter i klinikken samt på et privathospital. Maria har dermed haft mange kunder i sine hænder, hvilket understøtter hendes flair for æstetik af ansigtet og optimering af huden.

Maria er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre filler og laser. Derudover underviser hun andre professionelle i filler og mesoterapi i Danmark.

Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at være den bedste klinik. Jeg stræber kun efter det bedste.”- Maria Lassen

Uffe

Uffe Koppelhus er hudlæge, biokemiker og ph.d. Han har arbejdet og forsket på Københavns Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Han har været klinisk lektor og speciallæge på Aarhus Universitetshospital i mere end 10 År. Han er ekspert i cremer og æstetisk dermatologi.

GREENHOUSES kunder kan henvises til Uffes privatklinik uden ventetid til konsultation.

Laserbehandlingen og filler foregår under Uffes ansvar.

https://www.marselisklinikken.dk/

Therese

Therese er uddannet hudterapeut og er under uddannelse som sygeplejerske. Hun er meget passioneret omkring alt inden for branchen og går samtidig meget op i omhu og et ordentligt håndværk.
Therese er smilende, rolig og opmærksom – du kan derfor trygt lægge dig i hendes hænder.

Det er vigtigt for mig, at kunden altid føler sig tryg og i gode hænder. Jeg er ærekær omkring mit arbejde og har sans for detaljen.” – Therese

Christian

Christian er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi på Skejby Universitetshospital. Christian er en af landets mest populære og førende plastikkirurger med mange års erfaring.

Filler foregår udelukkende på Christians ansvar i klinikken.

https://www.bang-plastikkirurgi.dk/