OM OS

Find din hudterapeut i Aarhus - Hvem er GREENHOUSE skincare?

GREENHOUSE Skincare er en hudklinik i Aarhus, som har eksisteret siden 1994. Vi tilbyder forskellige behandlinger indenfor hud og hår og har erfaring i at arbejde med forskellige hudtyper og hudtilstande. Du kan føle dig i gode hænder hos GREENHOUSE Skincare.

Vores første del af navnet, GREENHOUSE, betyder ”væksthus”. Vores lille væksthus er en hudklinik, som aldrig går i stå, hvoraf navnet er opstået. Her hos GREENHOUSE Skincare er vores fokus på optimering, gode resultater og høj kvalitet indenfor hudpleje. Vi deltager løbende på kurser for at holde os opdateret både i indland og udland, så du kan få grundig vejledning og opnå det bedste resultat af kosmetiske behandlinger hos os.

Mød vores medarbejdere

Læs om vores værdier

Hos GREENHOUSE skincare i Aarhus går vi op i høj professionalisme på alle parametre. Det gælder lige fra produkter til diskretion i venterummet og under behandlingen, så du kan få ro til din behandling.

Kvalitet og Kemi

Vi lader os inspirere af nye hudplejemærker på markedet og introducerer ofte nye brands i klinikken, så vi altid har de nyeste samt flere hudplejeserier i klinikken. Det betyder, at vi kan skræddersy den bedste produktkombination og behandling til dig. Vi arbejder udelukkende med, hvad vi anser for det bedste i vores klinik, da vi ikke kan lade være. Vi vil gerne nævne, at vi ikke udfører botox i klinikken, da vi ikke ønsker at arbejde med ukendt kemi for huden og kroppen.

Hos GREENHOUSE Skincare bryder vi os ikke om, at hudplejevirksomheder tilsætter potentielt skadelige hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer og unødig kemi i hudplejeprodukter. Hudplejemærkerne i klinikken har vi derfor undersøgt og udvalgt nøje på baggrund af deres dokumenterede indhold af aktive ingredienser, som gavner huden. Vi forhandler derfor hovedsagligt cosmeceuticals og pharmaceuticals produkter, som er anerkendte produkter.

Det er vores ansvar som hudplejeklinik at sikre produkternes indhold for dig. Du må gerne stille krav til vores uddannelse og generelle opdatering inden for skønhedsområdet. Vi ajourfører os hele tiden med, hvad der sker inden for branchen og overholder retningslinjerne, både hvad angår produkter og krav til uddannelse og hudpleje generelt.

Vær opmærksom på, at vi desværre holder lukket i klinikken på udvalgte dage, da vi underviser eller er på kursus eller konferencer i udlandet for at dygtiggøre os.

Herunder kan du læse nogle af de mest stillede spørgsmål. Du kan læse alt om bæredygtighed, hygiejne, tavshedspligt og lignende informationer. 

Når vi sender varer ud til kunderne, kan du risikere, at emballagen er en genbrugskasse. Det er et valg fra vores side for at skåne miljøet mest muligt.

Sikkerhed og hygiejne ligger os meget på sinde. Vi garanterer altid for, at hygiejnen er 100% i orden hos GREENHOUSE Skincare. Vi genbruger aldrig vores lagner, pincetter, håndklæder og lignende. Alle materialer vil altid være skiftet, når du skal have din behandling. Vi benytter desuden kun engangsklude til ansigtet, engangshandsker, hårnet, nåle til microneedeling, mesoterapi med mere.

Når du besøger vores klinik, ser vi gerne, at din mobil er slukket – især i venterummet, da vi har mange, som gerne vil kunne nyde en afslappende stund inden eller under deres behandling. Børn er velkomne – dog vil vi gerne informeres inden, hvis du medbringer et barn, så vi kan finde en løsning sammen i kalenderen.

Vi ser helst, at du har ordnet alt det praktiske inden din behandlingstid. Det vil sige telefon, toiletbesøg og lignende. Vi vil gøre alt i klinikken for at passe vores tider. Vi forventer, at du vil gøre det samme. Der vil blive krævet fuld pris af behandlingen, hvis du ikke møder op.

Det fulde beløb skal betales, før vi kan booke en ny tid til dig igen, som skal forudbetales. Flytning af tiderne skal ske i god tid – ansigtsbehandling mindst fire dage før.

Da vi har mange kunder/patienter, som kender hinanden, går vi meget op i, at vi har tavshedspligt. Diskretion er i højsædet hos os, og vi har kun én kunde ad gangen i klinikken. Vi har også et rådgivningsrum, så du kan få professionel vejledning i fred.

Som kunde hos GREENHOUSE Skincare er du sikker på høj kvalitet. Du kan altid kontakte os i alle døgnets 24 timer, og vi svarer altid tilbage. Vi er en lille klinik, som kender alle vores kunder, og vi bliver aldrig større, da vores formål er perfektion og kvalitet. Tid har ingen betydning hos os – kun kvalitet.

Som ejer af klinikken GREENHOUSE Skincare vil Maria Lassen gøre alt for, at vi har et godt arbejdsmiljø, så vi passer på hinanden i klinikken. Meget sjældent kan vi være forsinket, da vi har med mennesker at gøre. For ikke at stresse den enkelte medarbejder prøver vi altid at hjælpe hinanden for at indhente tiden.

Hvis der opstår komplikationer, som heldigvis er sjældent, er du som kunde hos GREENHOUSE Skincare altid garanteret sikkerhed, da der er 24 timers vagttelefon. Du vil som kunde kan altid kunne komme i kontakt med os. Kontakt sker via mail info@greenhouse-skincare.dk eller på telefon 86 12 06 00. Med vores vagttelefon vil du altid være tryg, når du går hos GREENHOUSE Skincare, da vi har mange kliniske behandlinger.

Vi overholder naturligvis dine oplysninger og journal, som Sundhedsstyrelsen, persondataforordning og datatilsynet kræver.

Trine

Trine er oprindeligt uddannet ergoterapeut og er nu uddannet lægeeksamineret hudterapeut. Hun startede i branchen i 2016 og hendes mål er altid, at kunden oplever at modtage en professionel og resultatorienteret behandling samt en skræddersyet vejledning. Trine er specialiseret i mesoterapi og voks.
– Naturligvis med udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

Trine er grundig og glæder sig til at hjælpe dig til en sundere hudpleje.

Jeg har altid interesseret mig for hudpleje og føler, at jeg er landet på rette hylde i branchen. Det er vigtigt for mig, at du er midtpunktet, og at du får den bedst mulige behandling.” – Trine

Maria

Maria er uddannet hudterapeut og været i branchen med egen klinik siden 1994. Marias speciale er mesoterapi, filler og laserbehandlinger. Hun har gennem tiden set tusindvis af ansigter i klinikken samt på et privathospital. Maria har dermed haft mange kunder i sine hænder, hvilket understøtter hendes flair for æstetik af ansigtet og optimering af huden.

Maria er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre filler og laser. Derudover underviser hun andre professionelle i filler og mesoterapi i Danmark.

Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at være den bedste klinik. Jeg stræber kun efter det bedste.”- Maria Lassen

Uffe

Uffe Koppelhus er hudlæge, biokemiker og ph.d. Han har arbejdet og forsket på Københavns Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Han har været klinisk lektor og speciallæge på Aarhus Universitetshospital i mere end 10 År. Han er ekspert i cremer og æstetisk dermatologi.

GREENHOUSES kunder kan henvises til Uffes privatklinik uden ventetid til konsultation.

Laserbehandlingen og filler foregår under Uffes ansvar.

https://www.marselisklinikken.dk/

Therese

Therese er uddannet hudterapeut og er under uddannelse som sygeplejerske. Hun er meget passioneret omkring alt inden for branchen og går samtidig meget op i omhu og et ordentligt håndværk.
Therese er smilende, rolig og opmærksom – du kan derfor trygt lægge dig i hendes hænder.

Det er vigtigt for mig, at kunden altid føler sig tryg og i gode hænder. Jeg er ærekær omkring mit arbejde og har sans for detaljen.” – Therese

Michelle

Michelle er i gang med sin kandidat i IT, kommunikation & organisation på Aarhus Universitet.

Michelle er nede på jorden og smilende, og så er perfektionisme ikke fremmed for hende.

Michelle er ansvarlig for al strategisk PR og marketing i klinikken.

Jeg tror på evig udvikling, personligt såvel som erhvervsfagligt, og jeg bestræber mig altid på at gøre mit absolut bedste.” – Michelle

Christian

Christian er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi på Skejby Universitetshospital. Christian er en af landets mest populære og førende plastikkirurger med mange års erfaring.

Filler foregår udelukkende på Christians ansvar i klinikken.

https://www.bang-plastikkirurgi.dk/