Hårfjerning i Aarhus

Hos GREENHOUSE Skincare tilbyder vi hårfjerning i Aarhus med forskellige metoder. Vi har erfaring med kosmetiske behandlinger siden 1996, hvor vores hudklinik startede. Dermed sikrer vi dig et godt resultat. Vi er specialiseret i at give dig den optimale voks- eller laserbehandling, som er en mere langvarig og effektiv metode til at fjerne hår. Vi fokuserer på din hudtype, dine ønsker og hvor på kroppen, du ønsker at få fjernet hår. Hos GREENHOUSE skincare er du i trygge hænder, og vi kan hjælpe med alle hår, herunder lige fra mørke hår til lyse hår.

Voksbehandling

Hos GREENHOUSE skincare tilbyder vi voksbehandlinger med i alt fem forskellige vokstyper i klinikken, så vi kan skræddersy en perfekt voksbehandling til dig. Vi har produkter til alle hudtyper. 

Du kan både få hårfjerning med voks på ben, overkrop, ansigt, lår, bikinilinjen og brasiliansk voksbehandling.  

Bryn og vipper

I klinikken anvender vi vippe- og brynfarve, som er holdbare, og som er tilpasset dine ansigtstræk. Du kan også få tilretning af bryn. 

Derudover har vi under denne kategori lash og brow lift, som er et naturligt buk af vipper og bryn. Her benytte vi også en keratinkur, som tilfører næring og reparerer og lukker hårene.

Laserbehandling

Hos GREENHOUSE skincare anvender vi Soprano-laser, som er den bedste maskine inden for feltet.

Soprano anses som en revolution inden for hårfjerning af uønsket hår. Laseren skader ikke den omkringliggende hud – med 100 % sikkerhed. Behandlingen er i øvrigt skånsom i det behandlede område og kræver ingen restitution. 

Vi anbefaler omkring fire til otte behandlinger af hårfjerning med laser for at opnå et godt resultat.