Hårfjerning i Aarhus

Bestil tid til hårfjerning hos GREENHOUSE skincare

Hos GREENHOUSE Skincare tilbyder vi hårfjerning i Aarhus med forskellige metoder. Vi har erfaring med kosmetiske behandlinger siden 1994, hvor vores hudklinik startede. Dermed sikrer vi dig et godt resultat. Vi er specialiseret i at give dig den optimale voks- eller laserbehandling, som er en mere langvarig og effektiv metode til at fjerne hår. Vi fokuserer på din hudtype, dine ønsker og hvor på kroppen, du ønsker at få fjernet hår. Hos GREENHOUSE skincare er du i trygge hænder, og vi kan hjælpe med alle hår, herunder lige fra mørke hår til lyse hår.

Hvilke behandlinger af hårfjerning tilbyder vi?

Vi har flere former for behandlinger inden for hår. Du kan både bestille tid til:

Voksbehandling

Hårfjerning med laser

Vipper og bryn

De to førstnævnte behandlinger omfatter behandlingen udelukkende hårfjerning. Behandlingen af vipper og bryn derimod indebærer farvning af vipper og bryn samt retning af bryn. I de følgende afsnit vil vi lave en kort præsentation af de enkelte behandlinger. Her kan du også klikke ind på de enkelte behandlingstyper og læse mere om forløbet af behandlingen samt få information om priser. 

Voksbehandling

Hos GREENHOUSE skincare tilbyder vi voksbehandlinger med i alt fem forskellige vokstyper i klinikken, så vi kan skræddersy en perfekt voksbehandling til dig. Vi har produkter til alle hudtyper. 

Du kan både få hårfjerning med voks på ben, overkrop, ansigt, lår, bikinilinjen og brasiliansk voksbehandling.  

Bryn og vipper

I klinikken anvender vi vippe- og brynfarve, som er holdbare, og som er tilpasset dine ansigtstræk. Du kan også få tilretning af bryn. 

Derudover har vi under denne kategori lash og brow lift, som er et naturligt buk af vipper og bryn. Her benytte vi også en keratinkur, som tilfører næring og reparerer og lukker hårene.

Laserbehandling

Hos GREENHOUSE skincare anvender vi Soprano-laser, som er den bedste maskine inden for feltet.

Soprano anses som en revolution inden for hårfjerning af uønsket hår. Laseren skader ikke den omkringliggende hud – med 100 % sikkerhed. Behandlingen er i øvrigt skånsom i det behandlede område og kræver ingen restitution. 

Vi anbefaler omkring fire til otte behandlinger af hårfjerning med laser for at opnå et godt resultat.

Få hjælp til uønsket hårvækst med hårfjerning i Aarhus

Med et forløb hos os, kan vi hjælpe dig med uønsket hårvækst. Her kan vi tage en samtale om, hvilken behandlingsform der passer bedst til dine behov og ønsker. Der kan være mange grunde til at få fjernet dine hår. Nogle af de mest udbredte grunde til at få foretaget behandlinge er vores arvelige disposition eller diverse sygdomme, som påvirker hårvæksten.

Man har set uønsket hårvækst som et kosmetisk problem i mange år. Helt tilbage i Kleopatras tid har man benyttet hårfjerning, da man mente, det ikke er æstetisk. I nutiden har vi flere metoder til hårfjerning, som gør det nemmere at holde hårene væk.   

Det er i hårsækken, at håret bliver til. Hver hårsæk har en såkaldt cyklus og en vækstfase. Den kan kun ødelægges, hvis den er aktiv. Da vores hårvækst er cyklisk – som betyder, at udelukkende 30 % af alle hårsække er i vækstfase på et bestemt tidspunkt – er det nødvendigt at gentage behandling, for at opnå en en god reduktion af hårmængden. Derfor handler det om at vedligeholde behandlingerne for at holde alle hårene nede. Det kan også skifte fra person til person, hvor mange og hvor ofte, du skal have behandling.

Book din tid til hårfjerning i Aarhus hos GREENHOUSE skincare

Ønsker du at få fjernet uønsket hår? Da kan du bestille din første behandling af hårfjerning i Aarhus hos os. Vi er en professionel klinik specialiseret i hud og hår. Du kan også booke tid til vores øvrige, mange behandlinger som: ansigtsbehandling, filler eller kliniske behandlinger