ANSIGTSBEHANDLING

Få en ansigtsbehandling i Aarhus

Hos GREENHOUSE Skincare kan du få en skræddersyet behandling, så den bliver tilpasset din hud og dine behov, så du derved opnår den optimale behandling og rådgivning. Som kunde hos os skal du ikke tage stilling til noget. Du skal bare læne dig tilbage og nyde en afslappende stund og beroligende massage.

GREENHOUSES Signatur Ansigtsbehandling 90 min.

Behandling udført af Therese 1195,-
Behandling udført af Trine 995,-

Sådan foregår en klassisk ansigtsbehandling trin for trin

Med en dybdegående ansigtsbehandling giver du huden de rette forudsætninger for at opnå en sund hud. Herunder kan du se trin for trin, hvordan vi griber en ansigtsbehandling hos os an. 

  1. Vores hudterapeuter starter altid ansigtsbehandlingen med en nænsom afrensning samt en hudanalyse af dit ansigt. På den måde kan behandlingen  tilpasses dig og komplementere din huds behov 100%. Her får du også selv indsigt i, hvilken hudtype du har, så du kan passe bedst muligt på din hud fremover, og når du skal hjemmepleje den, som er vores klare anbefaling. Vi kan komme med anbefalinger af produkter til netop din huds behov. Vi har nemlig alle forskellige hudtyper, som vi skal tage forbehold for, for at opnå den optimale behandling.
  2. Behandlingen fortsættes med peeling af ansigtet og en lokal og grundig dybderens, så din hud er helt klar til at modtage de efterfølgende masker og cremers gode egenskaber. Slap helt af, og nyd en rolig og effektiv akupressur og drænage af ansigtet. Dette afhjælper spændinger og giver en indre ro og velvære i behandlingen. 
  3. Akupressuren fortsætter med massage af bryst, skulder, hals, ører og ansigt med udgangspunkt i japanske lifting-teknikker. Massagen er med til at skabe en øget blodcirkulation, og den er mange steder kendt som værende et naturligt ansigtsløft, hvis den gentages.
  4. Efter massagen lægges en effektiv maske, som er afstemt efter din hudtype. Behandlingen afslutter vi med serum, øjencreme og creme, der tilsammen er med til at skabe en naturlig glød ved at tilføre huden aktive ingredienser.

Herefter kan du gå fra klinikken med en velplejet og sund hud og føle dig afslappet efter en behagelig ansigtsmassage. 

Vedligehold resultatet med regelmæssig pleje af ansigtet

Med en regelmæssig pleje af ansigtet kan du opnå sund hud og glød. Vi giver også grundig vejledning omkring relevante produkter til alle hudtyper, som du kan benytte hjemme til at holde resultatet vedlige. 

Vi vil dog anbefale, at du benytter vores ansigtsbehandlinger hos os løbende for at vedligeholde en sund hud i balance. Vores hudterapeuter kan desuden være behjælpelige med at anbefale effektive produkter.

Vi vejleder dig gerne om, hvor ofte din hud vil have gavn af dybdegående behandlinger. Hos GREENHOUSE Skincare har du også muligheden for at kombinere din ansigtsbehandling hos os med en behandling af dine bryn og vipper.

Læs mere om vores forskellige typer af ansigtsbehandling

Udover en klassisk ansigtsbehandling tilbyder vi også andre typer af behandlinger. Andre typer af behandlinger er følgende:

H2O behandling

Kliniske behandlinger

Mesoterapi

Filler

H2O behandlingen er til dig, der ønsker at få en flot og velplejet hud. Denne behandlingsform er en dybderensning af huden. Vi sliber de døde hudceller nænsomt af med ægte diamanter og vand. Dertil suges tilstoppede porer ud med vandslusningen. 

Kliniske behandlinger omfatter hudtyper, der har særligt mange hudproblemer. Så hvis du oplever store hudproblemer eller en sensitiv hud, kan en klinisk behandling være hensigtsmæssig.

Mesoterapi har til formål at give en sund, balanceret og stærk hud. Denne behandling er med til at optimere din hud og derved give den mere glød. Mesoterapi giver din hud et masser af fugt, ekstra glød og vitalitet. 

Filler-behandlingen  er en gel med et naturligt sukkerstof, som benyttes som fyldstof og skal indsprøjtes i huden. Denne type har en positiv indvirkning på din huds fugtighed og spændstighed. Behandlingen går effektivt ind og mindsker rynker og sørger for opstramning af huden. 

Book tid til ansigtsbehandling hos GREENHOUSE i Aarhus

Hvis du er interesseret i at få en ansigtsbehandling eller en anden form for behandling af huden, så er du velkommen i vores klinik i Aarhus. Vi går op i høj professionalisme lige fra du kommer ind ad døren, til du får vores behandling, til du forlader klinikken igen. Dertil kan vi også give dig gode råd til hudprodukter og andre anbefalinger, du kan bruge i hverdagen. Med andre ord kan du trygt vælge at få din behandling her GREENHOUSE skincare.