MESOTERAPI

Prøv mesoterapi hos GREENHOUSE Skincare i Aarhus

Alle, som ønsker en sund, afbalanceret og stærk hud, bør vælge mesoterapi. Mesoterapi er en behandlingsform, som optimerer hudens overflade. Behandlingen giver huden et fugtboost, ekstra glød og vitalitet. Hos GREENHOUSE Skincare skræddersyer vi altid behandlingen efter din unikke hudkonstitution og de eventuelle hududfordringer, du oplever. På den måde får du en yderst effektiv behandling tilpasset dig, der kan forbedre hudens generelle tilstand og give dig længerevarende effekt.

Hudklinik med mange års erfaring med mesoterapi

Mesoterapi er GREENHOUSE skincares mest populære behandling. Vi har udført et utal af behandlinger igennem mange år og er derfor meget erfarne i både at rådgive om og udføre ægte mesoterapi med FILORGA.

Dokumenteret virkning

Hos GREENHOUSE skincare sikrer vi kvaliteten ved alle behandlinger. Vi har dokumenteret virkning på mesoterapi.

Produktets indhold

Priser for mesoterapi

Forud for vi udfører mesoterapi er det muligt at få en hudkonsultation. Prisen for denne fratrækkes den fremtidige behandlingspris. Vi anbefaler at starte op med tre mesobehandlinger som ligger med cirka to ugers mellerum. Herefter anbefaler vi mesoterapi cirka hver tredje måned for at opnå en optimal effekt. Vi skræddersyer altid vores mesoterapi-behandlinger efter din hudtype.

Hele ansigtet

  • Vitamin booster serum 3 ml. 1650,-
  • Ekstra boost 1,5 ml. 500,-
  • Frugtsyre 200,-
  • Vitamin booster serum 3 ml. og ekstra boost 3 ml. Frugtsyre ved behov 2500,-
  • Stærk meso 1 ml. fra 2500,- til 3000,-

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi er en behandlingsform, som arbejder med hudens overflade. Behandlingen fugter huden og er en effektiv behandling mod blandt andet aldrende hud eller nedsunken hud. Med andre ord er den med til at reducere rynker eller misfarvninger i huden. Mesoterapi styrker hudens udstråling ved at fornye produktionen af spændstigheden i huden. 

Selve behandlingen består af mange små prik i huden, hvor det aktiev serum trænger dybt ind i huden og herved forbedres hudens nuværende struktur og udtryk. Her stimulerer man huden, der gør, at serummet lettere kan trænge nedi huden, som gør huden glat og jævn. Vi benytter primært FILORGA, som er en vitamincocktail med naturlige hyaluronsyre og utallige aktivt hudstimulerende ingredienser. 

Behandlingen udføres behageligt og er samtidig effektiv og giver et øjeblikkeligt resultat. Mesoterapi giver ikke særlige bivirkninger såsom smerte, ar eller hævelse. Du kan blot opleve lidt rødme i huden efter endt behandling. Nogle oplever små mærker, som dog vil forsvinde efter cirka syv dage efter behandlingen.

Dokumenteret virkning med FILORGA-serum

FILORGA er et kvalitetsrigt serum, der har bevist sin position ved at være på markedet i over 40 år – med kæmpe succes i udlandet. Behandlingen med ægte mesoterapi udføres med specielle teknikker, som vi skræddersyer efter behov. Allerede efter første behandling vil du se en forbedring på ar og fine linjer. Selv en grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage til hudens overflade.

Alle vores kunder får lov til at se FILORGA-serummet inden behandlingen, så du kan se kvaliteten, inden det kommer under huden. Læs forskningsartiklerne herunder, som opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag FILORGA NCTF-serummets hudfornyende og foryngende effekt.

Læs om fordele med mesoterapi på hudens overflade

Den primære fordel ved mesoterapi er, at du genopretter hudens naturlige vitalitet og samtidig kan du opretholde vitaliteten. Man udnytter hudens eget potentiale for heling og celleforyngelse. Med andre ord kickstarter hudens egen naturlige reparationsegenskaber med mesoterapi. Listen af fordele ved behandlingen er følgende:

Reducerer alle generelle ældningstegn ved direkte cellestimulation

Reduktion af fine linjer og rynker

Forfiner en grov porestruktur 

Arbejder med bedring af hyperpigmentering

Fugter huden i de dybere lag

Giver huden forbedret glød 

Gør huden stærkere og mere modstandsdygtig

Når de første behandlinger er udført, kan du se ændringer, i form af at din hud får mere glød, og bindevævet bliver mere fast. 

Find din behandling af mesoterapi hos klinik i Aarhus

Vores klinik er centralt beliggende i Aarhus, så du har muligheden for at booke en tid hos os og komme forbi til en snak om, hvilke behandlinger vi vil anbefale dig. Udover mesoterapi har vi desuden flere behandlinger til både ansigt og hår. Inden for behandlinger af ansigt tilbyder vi følgende behandlinger:

Ansigtsbehandling

H2O-behandling

Kliniske behandlinger

Filler

Af behandlinger inden for hår tilbyder vi voksbehandling, retning og farvning af bryn og vipper samt laserbehandling

Har du ikke mulighed for at komme forbi vores klinik, er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om vores mesoterapi samt andre behandlinger. Du kan læse mere om vores professionelle medarbejdere og ofte stillede spørgsmål her. Eller book din tid online herunder.

Book tid til mesoterapi hos GREENHOUSE skincare

Vores klinik er centralt beliggende i Aarhus, så du har muligheden for at booke en tid hos os og komme forbi til en snak om, hvilke behandlinger vi vil anbefale dig. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores klinik, er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om vores mesoterapi samt andre behandlinger.