Datalov

Et af Greenhouses fornemmeste mål er at opretholde det højeste niveau for vores kunder. Dette gør sig også gældende, når det kommer til sikkerhed i forbindelse med beskyttelsen af personoplysninger.

Greenhouse ønsker med denne politik klart at kortlægge, hvordan vi indsamler og håndterer dine personoplysninger.

Dataansvarlige er: Greenhouse Skincare

Kontaktoplysninger er:

Greenhouse
Banegårdspladsen 10, 1. mf,
8000 Aarhus C.

Telefonnummer: 86120600

Att.: Ejer, Maria Lassen

Greenhouse udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Når du, ved bestilling af én eller flere af vores serviceydelser, afgiver dine personoplysninger til Greenhouse giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Greenhouse.

Greenhouse indsamler blandt andet følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, billeder samt andre almene personoplysninger i relation til de udførte serviceydelser, samt din købshistorik.

Du kan, efter eget ønske, vælge at give Greenhouse personoplysninger udover de almene personoplysninger, som du vurderer kan have betydning enten af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller for at give Greenhouse mulighed for at skræddersy serviceydelsen specielt til dig.

Det kan f.eks. være oplysninger om: Handicap, allergi eller medicinsk tilstand.

Såfremt du vælger at gøre dette, betragter Greenhouse det samtidig som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger på din kundeprofil.