GREENHOUSE

Skincare

Hvem er GREENHOUSE?

GREENHOUSE er en hudklinik i Aarhus, som har eksisteret siden 1994. Vi tilbyder forskellige behandlinger og har gennem tiden set mange forskellige ansigter og hudtyper. Vi har et konstant fokus på optimering, resultater og kvalitet i vores arbejde.

Ansigt

Hos GREENHOUSE tilbyder vi behandlinger af højeste kvalitet, der alle har til formål at udnytte din huds fulde potentiale. Vi arbejder kun med produkter, som har en dokumenteret effekt. Vi lægger stor vægt på at vejlede dig i at bruge de produkter, som passer til din hud.

Ansigt

Hos GREENHOUSE tilbyder vi behandlinger af højeste kvalitet, der alle har til formål at udnytte din huds fulde potentiale. Vi arbejder kun med produkter, som har en dokumenteret effekt. Vores erfarne og veluddannede kosmetologer har speciale i hudproblemer som acne, eksem og rosacea. Vi ser kroppen som en helhed, hvor indre og ydre sundhed og skønhed hænger sammen. Vi lægger stor vægt på at vejlede dig i at bruge de produkter, som passer til din hud.

Hår

Foruden at tilbyde laserbehandling med den førende lasermaskine på markedet, tager vi os også af voksbehandlinger/sugaring på kroppen samt retter og farver bryn og vipper.