GREENHOUSE betyder ”væksthus”

Vores lille væksthus er derfor en hudklinik, der ikke vil gå i stå og hvor fokus er på optimering, resultater og kvalitet og er det, der er kilden til glæden i vores fag.

Michelle Mortensen er uddannet hos GREENHOUSE.
Med mange år i servicebranchen vægter Michelle kundens tryghed højt. Hun er nede på jorden og smilende, og så er perfektionisme ikke fremmed for hende. 
Michelles speciale er voksbehandlinger og så er hun ansvarlig for al PR og marketing i klinikken.
 
“Jeg tror på evig udviking – personligt såvel som erhvervsfagligt, og jeg bestræber mig altid på at gøre mit absolut bedste” – Michelle Mortensen

Gry er uddannet kosmetiker i 2007 og var den første i Danmark, der bestod med højeste karakter. Hun har arbejdet inden for branchen lige siden. 
Hun elsker at udvikle og dygtiggøre sig, og har igennem årene arbejdet med mange hudplejemærker og behandlinger samt taget et hav af kurser inden for branchen – dette til stor gavn for klinikkens kunder. 
Gry er rolig, smilende, imødekommende og meget omhyggelig. Hun er dermed en erfaren og dygtig behandlre, som udfører de fleste af klinikkens behandlinger med stor omhu. Du kan altid føle dig tryg i hendes hænder – Glæd dig!

“Jeg tror på, at mange forskellige aspekter spiller ind på vores hud tilstand og det er væsenligt at forstå, så de bedste resultater opnås. Jeg ser altid det hele menneske, da mange svar på vores hudproblemer både kommer inde og udefra” -Gry

Maria Lassen er uddannet hudterapeut og været i branchen med egen klinik siden 1994. Marias speciale er mesoterapi, filler og laserbehandlinger. Hun har gennem tiden set tusindvis af ansigter i klinikken samt på et privathospital. Maria har dermed haft mange kunder i sine hænder, hvilket understøtter hendes flair for æstetik af ansigtet og optimering af huden. Maria er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre filler og laser.

Derudover underviser hun andre professionelle i filler og mesoterapi i Danmark.

 
“Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at være den bedste klinik. Jeg stræber kun efter det bedste”- Maria Lassen
Christian Bang er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi på Skejby Universitetshospital. Christian er en af landets populær og førende plastikkirurger med mange års erfaring.
Filler foregår udelukkende på Christians ansvar i klinikken.
Uffe Koppelhus er hudlæge, biokemiker og ph.d. Han har arbejdet og forsket på Københavns Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Han har været klinisk lektor og speciallæge på Aarhus Universitetshospital i mere end 10 År. Er ekspert i cremer og æstetisk dermatologi.
GREENHOUSES kunder kan henvises til Uffes privatklinik uden ventetid til konsultation.
Laserbehandlingen og filler foregår under Uffes ansvar.