GREENHOUSE betyder ”væksthus”

Vores lille væksthus er derfor en hudklinik, der ikke vil gå i stå og hvor fokus er på optimering, resultater og kvalitet og er det, der er kilden til glæden i vores fag.

Trine er oprindeligt uddannet ergoterapeut og er nu uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Hun startede i branchen i 2016 og hende mål, at kunden altid oplever at modtage en professionel og resultatorienteret behandling samt en skræddersyet vejledning, begge med udgangspunkt i kundens behov og ønsker. 

Trine er grundig og glæder sig til at hjælpe dig til en sundere hudpleje.

“Jeg har altid interesseret mig for hudpleje og føler, at jeg er landet på rette hylde i branchen. Det er vigtigt for mig, at du er midtpunktet og at du får den bedst mulige behandling” – Trine

 

 

Therese er uddannet hudterapeut. Hun er meget passioneret omkring alt inden for skønhedsbranchen, og går samtidig meget op i omhu og et ordentligt håndværk. 

Therese er smilende, rolig og opmærksom – I kan derfor trygt lægge jer i hendes hænder. 

“Det er vigtigt for mig, at kunden altid føler sig tryg og i gode hænder. Jeg er ærekær omkring mit arbejde, og har sans for detaljen” – Therese

 

Maria er uddannet hudterapeut og været i branchen med egen klinik siden 1994. Marias speciale er mesoterapi, filler og laserbehandlinger. Hun har gennem tiden set tusindvis af ansigter i klinikken samt på et privathospital. Maria har dermed haft mange kunder i sine hænder, hvilket understøtter hendes flair for æstetik af ansigtet og optimering af huden.
Maria er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre filler og laser.
 

Derudover underviser hun andre professionelle i filler og mesoterapi i Danmark.

 “Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at være den bedste klinik. Jeg stræber kun efter det bedste”- Maria Lassen

 

 

Michelle er i gang med sin kandidat i IT, kommunikation & organisation på Aarhus Universitet.
Michelle er nede på jorden og smilende, og så er perfektionisme ikke fremmed for hende.
Michelle er ansvarlig for al strategisk PR og marketing i klinikken.
 
“Jeg tror på evig udviking – personligt såvel som erhvervsfagligt, og jeg bestræber mig altid på at gøre mit absolut bedste” – Michelle Mortensen

 

Christian Bang er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi på Skejby Universitetshospital. Christian er en af landets populær og førende plastikkirurger med mange års erfaring.
Filler foregår udelukkende på Christians ansvar i klinikken.

 

Uffe Koppelhus er hudlæge, biokemiker og ph.d. Han har arbejdet og forsket på Københavns Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Han har været klinisk lektor og speciallæge på Aarhus Universitetshospital i mere end 10 År. Er ekspert i cremer og æstetisk dermatologi.
GREENHOUSES kunder kan henvises til Uffes privatklinik uden ventetid til konsultation.
Laserbehandlingen og filler foregår under Uffes ansvar.