Filler i læberne

Book tid til filler i læberne hos GREENHOUSE skincare Aarhus

Hos os kan du få lavet fillerbehandlinger flere steder i ansigtet, herunder kan du få filler i læberne. Med filler kan du opnå mere fyldige læber, men stadig bevare et naturligt udseende. Vi foretager fillerbehandling skånsomt og har fokus på din hud, og vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger inden for fillerbehandling, så du kan føle dig i trygge hænder hos os. Når du kommer ind i venteværelset, går vi op i diskretion, så du får ro både før, under og efter din behandling. Læs også mere om alle behandlinger til ansigt her eller permanent hårfjerning via dette link

Priser på filler i læberne

I den nedenstående oversigt kan du få indblik i vores priser for filler i læberne. Har du nogle spørgsmål til priser, er du også velkommen til at rette henvendelse direkte til os via vores kontaktformular.

  • 1 ml. 3500,-
  • 2 ml. 6500,-

500,- er prisen for en konsultation.

Dette beløb fratrækkes behandlingsprisen, hvis du vælger at få den foretaget.

  • 1 ml. 3500,-
  • 2 ml. 6500,-

500,- er prisen for en konsultation.

Dette beløb fratrækkes behandlingsprisen, hvis du vælger at få den foretaget

Få mere fyldige læber med filler

Med fillerbehandling hos GREENHOUSE skincare kan du få en diskret læbeforstørrelse, så du bevare et naturligt udseende. Du vil få lidt større læber med behandlingen, som derved giver fylde. Allerede ved første behandling, vil du kunne se en effekt af behandlingen.

Fillerbehandling i læberne er for mange en behandling, hvor der er et ønske om at fremhæve ens feminine træk tydeligere. Fillerbehandling generelt fungerer ved at udfylde linjer og dybe rynker. Behandlingen har til formål at give mere fylde og skabe et glattere udseende. 

Filler er til dig, der har et ønske om fyldigere læber, tydelige kindben eller en naturlig udglatning af huden. Har du linjer eller rynker omkring øjnene, i panden eller ved munden, kan filler være med til at glatte disse ud, så huden bliver mere ensartet i netop hudens overflade. 

Hvad er filler?

Filler består af en gel med ren hyaluronsyre, som er et fyldstof til indsprøjtning i eller under huden. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyren i vores hud, da det er et stof, som allerede findes i huden. Når produktet sprøjtes ind i huden, integreres det 100% i det omgivende væv. Filler har en positiv effekt på hudens fugtindhold, spændstighed og elasticitet. 

Huden genkender stoffet, og derfor omsættes og nedbrydes filleren over tid, hvorved virkningen efterhånden vil aftage. I vores hudklinik vil vi altid bruge det bedste på markedet og de reneste produkter til vores kunder. Vi benytter flere anerkendte mærker for at sikre det bedste resultat for dig. Disse mærker er blandt andre:

Aliaxin filler
Filorga filler 
Juvéderm filler 
Belotero filler 

Hos GREENHOUSE Skincare følger vi de bestemmelser, som Sundhedsstyrelsen har formuleret inden for området. I bestemmelserne, står der, at du skal have minimum 48 timers betænkningstid, før vi må behandle dig. For at imødekomme dette, tager din behandling udgangspunkt i en forundersøgelse.

Forundersøgelse af filler

Ved en indledende konsultation i form af en forundersøgelse hos os gennemgår vi områderne for din behandling inden en eventuel behandling. Vi er specialister i kosmetiske behandlinger. Vi vurderer dermed hele dit ansigt, dets former og struktur. Det gør vi, da vi på den måde kan rådgive dig til det mest naturlige resultat. Når vi har kigget nærmere på dit ansigts opbygning, kan vi skræddersy en behandling til dig. 

Under forundersøgelsen tager vi billeder til dokumentation af de pågældende områder for eksempel billeder af dine læber, hvis du ønsker at få filler i læberne. Ønsker du at få lavet andre behandlinger end kun filler i læberne, kan vi også gennemgå dine ønsker og derved lave en plan for behandlingerne og give dig en samlet pris. 

Selve behandlingen af filler

Når du ankommer til vores klinik til selve behandlingen, vil vi repetere behandlingsområderne samt dine forventninger. Når du er klar, gør vi dig klar til behandling, hvor vi fjerner eventuel makeup og afrenser huden grundigt.

En halv time før behandlingen vil vores behandler smøre en lokalbedøvende creme på, hvis du har ønske om dette. Følelsen af smerter er meget individuel. Du vil komme til at mærke et lille stik, hvorefter det kan spænde i huden på det behandlede område, når filleren injiceres i eller under huden. Efter behandlingen oplever de fleste milde bivirkninger som rødme, hævelse, blå mærker og ømhed på det behandlede område. Reaktionen er kun foreløbig og bliver hurtigt bedre. 

Vi foretager ikke-permanente fillers hos GREENHOUSE skincare i Aarhus

Hos GREENHOUSE skincare udfører vi udelukkende ikke-permanent filler. Vores ikke-permanente fillers har normalvis en holdbarhed på 6-18 måneder. Dog afhænger holdbarheden af flere faktorer. Eksempelvis af din huds generelle tilstand, hvilket område du skal have behandlet, mængden af produkt, injektionsteknikken og visse livsstilsfaktorer. 

Vores erfaring viser dog, at opfølgningsbehandlinger vil forlænge holdbarheden på filler i læberne og filler generelt. Derfor kan du overveje, om du ønsker flere behandlinger løbende for at bevare et smukt resultat. Har du yderligere spørgsmål til vores kosmetiske behandlinger, kan du møde teamet bag vores hudklinik og se de hyppigst stillede spørgsmål her.