Filler Århus

I GREENHOUSE er vores primære tankegang at have fokus på den naturlige æstetik og balance, da vi alle besidder hver vores charme og naturlige skønhed. Du vil derfor møde professionelt personale, der foretager fillers i Århus med stor respekt for det naturlige look kombineret med dine ønsker.

Maria har set tusindevis af ansigter og har arbejdet med huden i over 25 år. Hun har derfor stor erfaring med at se, hvor meget filler du vil få gavne af i de områder, hvor du ønsker en forandring. Er du i tvivl om, hvor meget filler du skal have, eller hvilke områder filleren vil kunne gøre en forskel, kan du booke en konsultation, hvor du får råd og vejledning ud fra dine ønsker og vores specialistviden.

Vi søger altid optimering af huden i vores behandlinger, teknikker og laver IKKE om på personen. Hos GREENHOUSE er kun det bedste godt nok. Derfor skræddersyer Maria altid produkterne og mærkerne efter område og huden. Vi har desuden flere produktmærker, for at sikre det bedste resultatet for vores kunder.
 
Disse mærker er blandt andre: Filorga, Juvederm og Belotero.
 

1 ml. 3500,-

2 ml. 6500,-

 

 500,- for en konsultation.
Dette beløb fratrækkes behandlingsprisen, hvis du vælger at få den foretaget.
 
Ønsker du fillers i Århus, så ligger vores klinik yderst centralt i Århus, så du har nemt ved at anvende offentlig transport, når du skal til og fra klinikken. Hos GREENHOUSE udføres fillers behandlinger i Århus kun af godkendt personale, der er blevet godkendt til netop at udfylde filler. Du er derfor altid i trygge hænder i vores klinik, og du er sikret et flot og ensartet resultat. Kombiner din filler behandling med vores ansigtsbehandling i Århus, og få et smuk glød i ansigtet.

Maria Lassen er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre filler.
Plastikkirurg, Christian Bang og dermatolog, Uffe Koppelhus er de ansvarlige læger i klinikken.