ANSIGTSBEHANDLING ÅRHUS

Signatur Ansigtsbehandling 90 min.

Afrensning af ansigtet
Hudanalyse
(inkl. H2O-behandling +300,-)
Peeling/AHA af hele ansigtet
Lokal dybderens
Akupressur og drænage af hele ansigtet
(Utrolig effektiv og giver samtidig en indre ro)
Massage af bryst, skulder, hals, ører og ansigt
(Inkl. Japansk Liftning-teknikker )
Maske afstemt efter hudtype
Øjenmaske
Dagcreme
Øjencreme
Vejledning

Therese 1195,-
Trine 995,-

Online booking

Få en komplet ansigtspleje i Århus

Med en dybdegående ansigtsbehandling giver du huden i dit ansigt de rette forudsætninger for opnå en naturlig og smuk glød. Vores dygtige hudterapeuter starter altid ansigtsbehandlingen med en nænsom afrensning samt en hudanalyse, så den efterfølgende behandling komplimenterer din hud 100%. Her får du også selv indsigt i, hvilke hudtype du har, så du kan passe bedst muligt på din hud.

Behandlingen fortsættes med peeling af ansigtet og en lokal dybderensene behandling, så din hud er helt klar til at modtage de efterfølgende cremers gode egenskaber. Inden cremerne påføres gives ansigtet en rolige og effektiv akupressur og drænage. Dette afhjælper spændinger og giver en indre ro og velvære i behandlingen.

Akupressuren fortsætter med massage af bryst, skulder, hals, ører og ansigt med udgangspunkt i japanske liftning-teknikker. Massagen er med til at skabe en øget blodcirkulation, og den er mange steder kendt som værende et naturligt ansigtsløft, hvis massagen gentages.

Ansigtsbehandlingen afsluttes med en maske, der er afstemt efter din hudtype, hvorefter der påføres en øjenmaske, dagcreme og øjencreme, der alle er med til at skabe en naturlig glød ved at tilføre din hud det allerbedst for lige netop dens behov.

Med en regelmæssig pleje af ansigtet kan uønsket aldring, urenheder og spændinger minimeres, så du kan opnå den glød og sundhed i huden, som du ønsker. Hvis du ønsker en fast aftale, vejleder vi dig gerneom, hvor ofte din hud vil have gavn af en dybdegående behandling.

Hos os har du også muligheden for at kombinere din ansigtsbehandling i Århus med en behandling af dine bryn og vipper.

Vores klinik er centralt beliggende i Århus, så du har muligheden for at komme forbi til en snak om, hvilke behandlinger vi vil anbefale dig. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores klinik i Århus, så er du velkommen til at kontakte os for flere oplysning om vores ansigtspleje samt andre behandlinger.