GREENHOUSE betyder ”væksthus”

Vores lille væksthus er derfor en hudklinik, der ikke vil gå i stå og hvor fokus er på optimering, resultater og kvalitet og er det, der er kilden til glæden i vores fag.

Michelle Mortensen er uddannet hos GREENHOUSE.
Med mange år i servicebranchen vægter Michelle kundens tryghed højt. Hun er nede på jorden og smilende, og så er perfektionisme ikke fremmed for hende. 
Michelles speciale er voksbehandlinger og så er hun ansvarlig for al PR og marketing i klinikken.
 
“Jeg tror på evig udviking – personligt såvel som erhvervsfagligt, og jeg bestræber mig altid på at gøre mit absolut bedste” – Michelle Mortensen

Gry er uddannet kosmetiker i 2007 og var den første i Danmark der bestod med højeste karakter. Hun har arbejdet inden for branchen lige siden. 
Hun elsker at udvikle og dygtiggøre sig, og har igennem årene arbejdet med mange hudplejemærker og behandlinger samt taget et hav af kurser inden for branchen, til stor gavn for klinikkens kunder. 
Gry er rolig, smilende, imødekommende og omhyggelig, hun udfører med stor omhu de fleste af klinikkens behandlinger. 
Hun er en erfaren og dygtig behandler, alle kan føle sig trygge i hendes hænder. -Glæd dig!

“jeg tror på, at mange forskellige aspekter spiller ind på vores hud tilstand og det er væsenligt at forstå, så de bedste resultater opnås. Jeg ser altid det hele menneske, da mange svar på vores hudproblemer både kommer inde og udefra” -Gry

Maria Lassen er uddannet år 1994 til hudterapeut. Marias speciale er mesoterapi, filler og laserbehandlinger i klinikken. Hun har gennem tiden set tusindvis af ansigter og har haft mange tusinde kunder i sine hænder, hvilket understøtter hendes flair for æstetik af ansigtet og optimering af huden. Maria er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre filler og laser.

Underviser andre professionelle i filler og mesoterapi i Danmark.

 
“Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at være den bedste klinik. Jeg stræber kun efter det bedste”- Maria Lassen